„Сите ние сме луѓе“

Приказна за Албанец кој ѝ пружил несебична помош на сосетка Србинка

Шест лекции што треба да се научат од судењата во Хаг

Oдлуките на судовите за воени злосторства во Хаг, ни оставија многу нешта за откривање во врска со вистината, вината, значењето на геноцидот и тешко дофатливиот концепт на помирување