Улици низ цела поранешна Југославија и денес го носат името на Тито

Италијански истражувач креираше мапа на Гугл, која покажува дека во државите на поранешна Југославија, името на југословенскиот претседател, Јосип Броз Тито, сè уште го носат 276 плоштади, улици и...