Рангелова: Изолирана партија е партија без иднина

Со пратеничката од ВМРО-ДПМНЕ, Даниела Рангелова разговаравме за поставеноста на нејзината партија во однос на референдумот и Договорот од Преспа, како и за проблемите со кои се соочува партијата...