Митинг на ВМРО-ДПМНЕ: Груевски не се повлекува

На двочасовниот митинг на ВМРО-ДПМНЕ за поддршка на владините политики што се одржа пред Собранието, лидерот на партијата и премиер Никола Груевски изјави дека нема да се повлече од...