Пановски: Се движиме кон амнестија на „Скопје 2014“

Ќе се пријавам на конкурсот за „Мајка Тереза“ со решение – улица, вели во интервју за БИРН доскорешниот член на Комисијата за справување со проектот што го измени ликот...