Флеш Вести17/12/2016 13:07

(ВИДЕО) „Предавникот Заев е најтешкото минато заболување на РМ“

„СДСМ на чело со најголемиот предавник Зоран Заев се најтешкото минато заболување на Република Македонија“, рече на протестот пред ДИК една од говорничките.

Пред ДИК се пее македонската химна, ечат зурли и тапани, а револтираните граѓани велат дека „СДСМ заедно со извесни невладини организации сакале да го спречат развојот на земјата, а сега не го признаваат поразот на изборите“.

sobir dik9

Собраните демонстранти пред ДИК