Пола екс-СЈО обвинители избрани во Организиран и во Вишото обвинителство

Советот на јавни обвинители на јавна седница избра по пет обвинители во Обвинителството за гонење организиран криминал и корупција и пет обвинители во скопското Вишо јавно обвинителство. Обвинителството со...