Чавките одлетаа на југ

Со големиот процес во кој фашизоидната номенклатура од чавки и гаврани ќе заврши пред суд, во Скопје практично почнува Нирнбершкиот процес за Македонија

Фокусирајте се, ќе почекаме

Ова што го правите вие на вашето работно место, ова бескрупулозно работење во полза на сопствената штета, е како да сте го уапсиле крадецот што ви крадел по дома,...

И по Ташко – Рашко

Во знак на поддршка и во чест на новокомпонираното здружение „Т`га за југ“, со надеж дека делото на Ташко ќе продолжи и со Рашко, ја препеавме познатата песна на...