Аферата „Гроздан“

Како директен учесник решив да признам како течеше заговорот против буџетот на Република Македонија

Момент-ум

Моментот е овој, треба само емоциите да не ни го поматат умот

Сега му е мајката

Новово име е како инјекција против болки. Колку побрзо ни го стават, толку побрзо ќе престане да нѐ боли

Среќен 3 јануари!

Единственото во што успеавме и јас и Македонија во 2017 година е што се ослободивме од Никола Груевски без жртви