Се губи надежта за пронаоѓање на исчезнатите жртви на албанскиот комунистички режим

Ѓелос Ашта, бил уапсен од комунистичкиот режим во Албанија, во 1946 година. Тој бил еден од шесте лица од католичка вероисповед во Скадар, кои биле обвинети за заговор со...