Годината низ наша Призма

И годинава бевме фокусирани на теми од јавен интерес што силно ги засегаат граѓаните

Се губи надежта за пронаоѓање на исчезнатите жртви на албанскиот комунистички режим

Ѓелос Ашта, бил уапсен од комунистичкиот режим во Албанија, во 1946 година. Тој бил еден од шесте лица од католичка вероисповед во Скадар, кои биле обвинети за заговор со...