Со 80 гласа „за“, почнуваат уставните измени

Канческа – Милевска, Василевски, Арнаудов, Авировиќ, Мукоски, Рамчиловиќ, Исмаиловска и Александрова од коалицијата на ВМРО-ДПМНЕ гласаа „за“

Прочитај повеќе